info@najlacnejsieparfumy.sk

0911 52 55 66

BLOG

Tous Sensual Touch

(0 hodnotení)

od 25.04 €

Tous Sensual Touch je veľmi príjemná novinka, ktorá bola uvedená na trh v roku 2012. Radí sa medzi kvetinovo-drevité vône a je určená pre denné nosenie. Zvodný opar šťavnatého ovocia, zmyselných kvetín a sladkej vanilky na vás vydrží celý deň. Sensual Touch sa bude dokonale vynímať na všetkých ženách, ktoré dávajú prednosť ležérnej elegancii a jemnému nádychu kvetín.

Nepríliš známa značka parfumu Tous, stvorila úžasný Sensual Touch, ako druhú verziu veľmi obľúbeného Touch, ktorý po prvý krát uzrel svetlo sveta už v roku 2006. Milovníci príjemných letných vôní môžu obdivovať tiež skvostné balenie. Flakón má luxusný oblý tvar, masívne viečko a zaujímavý prívesok. Krabička, ktorá chráni flakón pred poškodením, je v ľahko ružovom odtieni a evokuje pôvab, šarm a kúzelnú zvodnosť, ktorá sa ukrýva v každej romantickej víle.

Parfum Sensual Touch sa otvára sviežimi ovocnými tónmi. Môžete sa pokochať silou červených bobúľ, šťavnatým grapefruitom a nežnou fialkou. Čisté kvetinové srdce z vás učiní neodolateľnú a príťažlivú bytosť. Na vašu pokožku priľne prevažne aróma exotickej orchidei, elegantného jazmínu a pôvabného kvetu Tiaré. Zvodný kokteil z vanilky, pačuli a benzoinu, ktorý navodzuje romantickú atmosféru dôb minulých, v závere splynie s vašou osobou a prevonia vás na neuveriteľne dlhú dobu.

Dnes už takmer historická značka šperkov, hodiniek a ostatných luxusných doplnkov, ponúka samozrejme i vône, ktoré sú určené pre ženy, mužov a dokonca i deti. Na našom trhu je Tous iba krátko. I tak si však vybudovala slušnú základňu priaznivcov, ktorí nedajú na parfumy Tous dopustiť. Nie je sa čomu diviť. Vždy sa v ich prípade jedná o kvalitu za pomerne nízku cenu. Široká paleta rôznorodých vôní poteší každého, kto má rád štýl, vkus a eleganciu.

Ružový nádych ovocia, kvetín a skvelej vanilky môžete mať kdekoľvek si zmyslíte. Stačí len objednať luxusný parfum Tous Sensual Touch, ktorý na našom webe nájdete za bezkonkurenčnú cenu! Staňte sa kráľovnou ružového kráľovstva a získajte princa svojich snov. S parfumom Sensual Touch je možné všetko!


Čo je to tester?

Tester je špeciálna verzia, ktorá sa od klasického produktu odlišuje tým, že býva zabalený v bielej alebo sivej krabičke bez komerčnej potlače a niekedy môže byť aj bez krabičky, prípadne je celkom bez obalu. Tester nemáva ozdobný ochranný vrchnáčik produktu alebo len lacnejšiu papierovú verziu vrchnáčika a vďaka tomu je ich cena výhodnejšia. Obsah je pochopiteľne úplne totožný s bežným komerčným obchodným balením. Ak kupujete tovar pre seba a krabičku po otvorení vyhodíte, odporúčame kúpiť práve tester. V prípade, že kupujete produkt ako darček, odporúčame kúpiť ho v štandardnom balení, tj. v peknej, ozdobnej, komerčnej krabičke. Zloženie vône je úplne rovnaké.  

Zobraziť viac

Dámska vôňa

Výrobca Tous

Hlava fialka, červené bobule

Srdce orchidea, jazmín

Základ pačuli, vanilka, benzoin

Objem 100ml

Varianty

Tous Sensual Touch

100ml - Toaletná voda - Tester

Dostupnosť: Skladom

25.04 €


Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia.


Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK