info@najlacnejsieparfumy.sk

0911 52 55 66

BLOG

Tonino Lamborghini Sportivo

(0 hodnotení)

od 10.90 €

Tonino Lamborghini Sportivo je príjemná korenisto-drevitá vôňa pre muža, ktorá bola prvýkrát predstavená verejnosti v roku 2012. Jedná sa o vycibrený parfém do horúcich letných dní, ktorý vynosia najmä štýloví muži s veľkou dávkou odvahy a chuti do života.

Sportivo, rovnako ako všetky ostatné parfémy Tonino Lamborghini, vlastní moderný flakón, ktorý vypovedá o danej vôni. Jeho ostré línie, elegantná čierna farba a výrazné oranžové motívy napovedajú o originalite, mladosti a štýle nositeľa parfému Sportivo. Ak chcete nenáročnú vôňu za príjemne nízku cenu a zároveň túžite byť sexy, výrazný a moderný, stavte vždy na značku Tonino Lamborghini!

Veľmi vyvážená aróma Sportiva sa začína pomerne ostrými tónmi štipľavej chilli papričky, ktorú zjemňuje osviežujúci pomaranč a exotický kardamon. Uprostred mužného elixíru mladosti sa ukrýva blahodarná sila šalvie, levandule a zmyselného čierneho čaju. Nesmiernu dávku elegancie dodáva tejto kompozícii kombinácia suchého cédrového dreva a zemitého vetiveru. Toaletná voda pre mužov Sportivo má stredne dlhú výdrž. Na vašej pokožke vydrží niekoľko hodín po aplikácii, z oblečenia ju ucítite aj druhý deň.

Rovnako luxusné a prestížne, ako autá Lamborghini, sú aj parfémy zo stajne Tonino Lamborghini. Rýchlosť, víťazstvo, sila a odhodlanie bojovať. Takéto pocity priamo sršia z jedinečných pánskych vôní. Ak chcete byť rovnako exkluzívny ako produkty tejto cenenej značky, vyskúšajte aspoň niektorý z parfémov Tonino Lamborghini. Môžete vyberať z pomerne širokej palety sviežich, klasických i sýtych orientálnych tónov. Značka Tonino Lamborghini vie jednoducho potešiť mužov na celom svete.

 

Zobraziť viac

Pánska vôňa

Hlava kardamóm, paprička, pomaranč

Srdce šalvia, čaj, levanduľa

Základ vetiver, labdanum, céder

Objem 75ml

Varianty

Tonino Lamborghini Sportivo

75ml - Toaletná voda

Dostupnosť: Skladom

10.90 €


Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia.


Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK