info@najlacnejsieparfumy.sk

0911 52 55 66

BLOG

Mercedes Benz Rose

(0 hodnotení)

od 36.00 €

Mercedes-Benz - športová elegancia, vyspelosť a nadčasovosť. Mercedes-Benz, nemecká značka slávna výrobou ikonických luxusných automobilov, ktoré vynikajú športovou eleganciou, decentným designom a technickou vyspelosťou, rozšírila v roku 2012 svoju pôsobnosť o vytváranie rovnako luxusných parfémov.

Prvý parfém nesúci meno slávnej značky (Mercedes-Benz by Mercedes-Benz) vytvoril Oliver Cresp, ktorému sa skutočne dokonale podarilo stelesniť vo vôni všetko, čo predstavuje značka Mercedes-Benz. Bezchybnosť, najvyššia kvalita, športová elegancia. Týmito vlastnosťami sa nevyznačujú len automobily Mercedes-Benz, ale tiež sexy, maskulínny parfém pulzujúci životom.

Mercedes-Benz ponúka sortiment vonných produktov vyjadrujúcich osobnosť pravého muža vyznávajúceho kvality spojené so značkou. Okrem parfémov si tak sviežu, korenistú a drevitú vôňu možno vychutnať tiež vo forme sprchových gélov, prípravkov po holení a ako dezodorant.

Na svoje si ale prídu i ženy, milovníčky moderného nadčasového luxusu typického pre Mercedes-Benz. Kvetinovo-ovocná vôňa Mercedes-Benz for Her bola predstavená v roku 2013 a za jej zrodom stojí Michel Almairac.

Vôňa Mercedes-Benz pre zákazníkov, ktorí si potrpia na čistý design, vyváženosť a emotívne detaily, dokonale dopĺňa životný štýl spojený so značkou.

Zobraziť viac

Dámska vôňa

Výrobca Mercedes Benz

Hlava čierne ríbezle

Srdce elemi, magnólia, palisander, ruža

Základ céder, jantár, pižmo

Objem 90ml

Varianty

Mercedes Benz Rose

90ml - Toaletná voda

Dostupnosť: Skladom

36.00 €


Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia.


Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK