info@najlacnejsieparfumy.sk

0911 52 55 66

BLOG

Creed Green Irish Tweed

(0 hodnotení)

od 240.00 €

Creed Green Irish Tweed je klasická fougerová vôňa pre mužov, ktorá bola svetu prvýkrát predstavená už v roku 1985. Ide o príjemnú pudrovú kompozíciu s drevitými a kvetinovými poznámkami. Táto vôňa sa bude hodiť vyspelému, elegantnému a šarmantnému zvodníkovi, ktorý sa rád obklopuje inteligentnou spoločnosťou. Green Irish Tweed je inšpirovaný írskym vidiekom a obľúbenou tweedovou módou. Pohodlie, uvoľnený štýl a klasická elegancia - to sú vlastnosti, ktoré má skvelý parfém značky Creed a ktorý si obľúbili i mnohé celebrity.

Green Irish Tweed si nepotrpí na zbytočné pozlátka. Tomu zodpovedá i flakón navrhnutý v klasickom pánskom štýle. Čierna praktická fľaša zdobená motívmi luxusnej značky Creed vyvoláva elegantný a jednoduchý dojem. Biela škatuľka, v ktorej je flakón uložený, pôsobí voči čiernej fľaši protikladne a naznačuje čierno-bielu obľúbenú klasiku.

Svieži úvod vône Green Irish Tweed sa otvára tónmi citrónovej verbeny v kombinácii s pudrovým irisom. Kombinácia aromatickej fialky, zemitého vetiveru, nežných fialkových lístkov a delikátnej bazalky vyvoláva harmonické a príjemné pocity. Slnkom prežiarený jantár, suché cédrové drevo a exotický santal je dokonalou bodkou na záver. Parfémovaná voda značky Creed má veľmi dobrú výdrž, čo ocenia milovníci kvalitných a dlhotrvajúcich esencií.

Značka Creed patrí medzi niekoľko málo firiem, ktoré sa špecializujú čisto na výrobu a predaj parfémov. Creed vznikla už v 18. storočí, keď prvý z Creedovcov založil korene rodinnej parfumérie. Odvtedy sa formula na výrobu rozličných vôní odovzdávali iba v kruhu rodinnom, z generácie na generáciu. Creed je na trhu už viac než 200 rokov. I napriek tomu to však nepatrí do starého železa. Napriek obrovskej konkurencii „módnych“ značiek si vybudovala svoje pevné miesto a darí sa jej stále dobre.

Obľúbenou klasikou, ktorá teší mužov už takmer 30 rokov, je parfém s názvom oslavujúcim írsky vidiek, Green Irish Tweed. Ak hľadáte príjemnú vôňu plnú typických pánskych esencií, vyskúšajte známy kúsok od značky Creed! Kvalita za rozumnú cenu a originálnu arómu vás milo prekvapí!

Zobraziť viac

Pánska vôňa

Výrobca Creed

Hlava kosatec, citrónová verbena

Srdce vetiver, bazalka, lístky fialky, fialka

Základ santalové drevo, jantár, céder

Objem 100ml

Varianty

Creed Green Irish Tweed

100ml - Parfémovaná voda

240.00 €


Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia.


Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK