info@najlacnejsieparfumy.sk

0911 52 55 66

BLOG

Montale So Amber

(0 hodnotení)

od 58.08 €

So Amber je drevitá kvetinová pižmová vôňa pre ženy a mužov z portfólia francúzskej značky parfémov Montale, špecifickej najmä láskou k vôňam z Orientu a Arábie, a ich kúzelnej histórii. Rovnako ako všetkým vôňam značky Montale i parfémovanej vode So Amber vtlačil obdivovaný a tak trochu záhadný Pierre Montale originálnu tvárnosť, evokujúcu zázračný elixír či vzácnu kúzelnú masť. Parfémovaná voda Montale So Amber predstavuje zmyselné spojenie ruže a ambry.

Nápaditá vonná kompozícia Montale So Amber sa v hlave otvára akordom marockej ruže. V srdci zavonia šafran, santalové drevo a ambra (ambergris) a základ pozostáva z tónov maliny, vanilky a svetlého pižma. Nádherná marocká ruža robí predvoj nesmierne vzácnemu srdcu, kde je pôsobivá, mierne sladkastá sivá ambra ešte zdôraznená indickým santalovým drevom a štipkou iránskeho šafranu. Vôňa sa hravo rozvíja vďaka žiadostivej maline, lahodnej vanilke a zmyselnému svetlému pižmu v základe.

Celková, nesmierne pútavo sa rozvíjajúca aróma spája dominantné ružové a ambrové stránky s hrejivo korenistými, sladkými, pižmovými a drevitými aspektmi. Výsledný efekt je hravý, zmyselný, hrejivý a predovšetkým celkom unikátny. Akoby zakladateľ značky Montale a tvorca všetkých parfémov v jej portfóliu získal počas svojho pôsobenia v Saudskej Arábii tajomné schopnosti orientálneho kúzelníka, Pierre stvoril nádherný ružovo ambrový parfém, ktorý si zaslúži obdivnú pozornosť i tých najnáročnejších znalcov.

Rovnako ako všetky vonné diela Pierra Montale i parfém So Amber je vytvorený z prírodných materiálov tej najvyššej kvality vo vysokých koncentráciách, ktoré zaisťujú dlhú trvácnosť vôní. Vôňa Montale So Amber sa hodí na denné i večerné nosenie po celý rok, jej hrejivá stránka však najlepšie vynikne v chladnejších mesiacoch. Navždy si táto úchvatná parfémovaná voda získa predovšetkým milovníkov kombinácie ruže a ambry, vyskúšať by ju mal tiež každý, kto pri parféme hľadá špičkovú kvalitu v spojení s kreativitou.

Okrem úchvatných vôní s majstrovsky vyladenými vonnými kompozíciami zaujmú všetky parfémy značky Montale tiež svojím originálnym balením. Dizajnová stránka nadchne priamočiarou čistou eleganciou, v prípade So Amber podčiarknutou lesklou zlatistou farbou prechádzajúcou do čiernej, a unikátnosť flakónom dodáva tiež praktická voľba materiálu. Pierre Montale originálne zvolil hliník, ktorý zaisťuje parfémom dokonalú ochranu.

Montale So Amber - luxusná, zmyselná a hrejivá ružovo ambrová vôňa s pútavo hravým vývojom.

Zobraziť viac

Unisex vôňa

Výrobca Montale

Hlava marocká ruža

Srdce ambra, santalové drevo, šafrán

Základ biele pižmo, malina, vanilka

Objem 100ml

Varianty

Montale So Amber

100ml - Parfémovaná voda

Dostupnosť: Skladom

58.08 €


Montale So Amber

100ml - Parfémovaná voda - Tester

Dostupnosť: Skladom

71.40 €


Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia.


Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK