info@najlacnejsieparfumy.sk

0911 52 55 66

BLOG

Montale Black Musk

(0 hodnotení)

od 69.40 €

Montale Black Musk je orientálna korenistá vôňa pre ženy a mužov s výrazným akordom pižma. Táto parfémovaná voda francúzskej značky parfémov, špecifickej najmä láskou k vôňam z Orientu a Arábie a ich kúzelnej histórii, ponúka neodolateľnú harmóniu pižma, kože a korenia. Rovnako ako všetkým vôňam značky Montale i parfémovanej vode Black Musk vtlačil obdivovaný a tak trochu záhadný Pierre Montale originálnu tvárnosť evokujúcu zázračný elixír či vzácnu kúzelnú masť.

Vonná kompozícia parfémovanej vody Montale Black Musk pozostáva z akordov čierneho korenia, muškátového orieška, tíkového dreva, kože, santalového dreva, pačuli, pižma a jantáru. Celková aróma majstrovsky prepája dominantnú sviežo korenistú stránku s drevitými, pižmovými a koženými aspektmi a úchvatnými balzamovými a zmyselnými akordmi. Výsledkom je vôňa súčasne harmonická a zľahka atraktívne temná, zmyselná a elegantná. Ako sám tvorca uvádza, Black Musk je parfémovaná voda s neodolateľnou harmóniou, dokonalá pre pravých „princov elegancie“.

Akoby zakladateľ značky Montale a tvorca všetkých parfémov v jej portfóliu získal počas svojho pôsobenia v Saudskej Arábii tajomné schopnosti orientálneho kúzelníka, Pierre Montale stvoril vôňu so skutočne absolútne výnimočnou trvácnosťou. Rovnako ako všetky vonné diela Pierra Montale i parfém Black Musk je vytvorený z prírodných materiálov tej najvyššej kvality vo vysokých koncentráciách, ktoré zaisťujú dlhú trvácnosť vôní.

Parfémovaná voda Montale Black Musk sa hodí na každodenné nosenie cez deň i navečer. Navždy si získa ženy a mužov, ktorí majú radi orientálne korenisté vône, najmä s výraznými akordmi pižma a kože. Vyskúšať by ju mal tiež každý, kto oceňuje skutočnú kvalitu v kombinácii s originalitou. Okrem úchvatných vôní s majstrovsky vyladenými vonnými kompozíciami zaujmú všetky parfémyznačky Montale aj svojím originálnym balením. Dizajnová stránka nadchne priamočiarou čistou eleganciou, v prípade Black Musk podčiarknutou atraktívnou svetlou striebornou farbou, a unikátnosť flakónom dodáva tiež praktická voľba materiálu. Pierre Montale originálne zvolil hliník, ktorý zaisťuje parfémom dokonalú ochranu.

Montale Black Musk - elegantná vôňa pižma, kože a korenia v neodolateľne harmonickej orientálnej kompozícii.

 
 

Zobraziť viac

Unisex vôňa

Výrobca Montale

Hlava ambra, čierne korenie, koža

Srdce muškátový oriešok, pačuli, pižmo

Základ santalové drevo, teakové drevo

Objem 100ml

Varianty

Montale Black Musk

100ml - Parfémovaná voda

69.40 €


Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia.


Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK