info@najlacnejsieparfumy.sk

0911 52 55 66

BLOG

Montale Aoud Sense

(0 hodnotení)

od 59.10 €

Montale Aoud Sense parfémovaná voda unisex Aoud Sense je drevitá aromatická vôňa pre ženy a mužov z portfólia francúzskej značky parfémov Montale, špecifickej najmä láskou k vôňam z Orientu a Arábie a ich kúzelnej histórii. Rovnako ako všetkým vôňam značky Montale i parfémovanej vode Aoud Sense vtlačil obdivovaný a tak trochu záhadný Pierre Montale originálnu tvárnosť evokujúcu zázračný elixír či vzácnu kúzelnú masť. Montale Aoud Sense predstavuje obľúbené duo ruže a oudu v originálnom sprievode citrusov.

Jeden z hlavných vonných komponentov parfémovanej vody Aoud Sense, Pierrom Montale milované drevo stromu aquilárie, nazývané orlie drevo, agarové drevo, oud, aoud či (v arabčine) oudh, je úchvatná surovina so živicovou arómou. Najdrahšie drevo na svete, ktoré sa po stáročia využíva na výrobu kadidla a (najmä arabských) parfémov. Táto skutočne kráľovská ingrediencia, označovaná niekedy aj ako „tekuté zlato“ alebo „drevo bohov“, sa v Montale Aoud Sense objavuje v populárnom spojení s ružou, ktoré originálne doplňujú šťavnaté citrusy. Vo vôni Aoud Sense sa v hlave otvárajú akordy pomaranča, mandarínky, čierneho korenia a klinčeka, v srdci zavonia agarové drevo a bulharská ruža a základ pozostáva z tónov haitského vetiveru. Celková aróma Aoud Sense, nápadito spájajúca citrusové, ružové a oudové stránky a doplnená o sviežo korenisté aspekty a ľahký dotyk sladkosti. Je šťavnato svieža, pikantná a súčasne zmyselná.

Akoby zakladateľ značky Montale a tvorca všetkých parfémov v jej portfóliu získal počas svojho pôsobenia v Saudskej Arábii tajomné schopnosti orientálneho kúzelníka, Pierre Montale stvoril ďalšiu celkom originálnu vôňu, ktorá si zaslúži pozornosť i tých najnáročnejších parfumérskych znalcov. Rovnako ako všetky vonné diela Pierra Montale i parfémovaná voda Aoud Sense je vytvorená z prírodných materiálov tej najvyššej kvality vo vysokých koncentráciách, ktoré zaisťujú dlhú trvácnosť vôní. Montale Aoud Sense sa hodí na denné i večerné nosenie po celý rok. Najlepšie však vynikne v jarných a jesenných mesiacoch. Navždy si získa ženy a mužov, ktorí majú radi kombináciu oudovej a ružovej vône a dokážu ju oceniť vo veľmi originálnej podobe a špičkovej kvalite.

Zobraziť viac

Unisex vôňa

Výrobca Montale

Hlava čierne korenie, klinček, mandarínka, pomaranč

Srdce agar, bulharská ruža

Základ vetiver

Objem 100ml

Varianty

Montale Aoud Sense

100ml - Parfémovaná voda

Dostupnosť: Skladom

59.10 €


Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


Komentáre môžu pridávať iba registrovaní používatelia.


Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK